Колкото по-бързо забравим лидерската среща вчера, толкова по-добре. Това коментира лидерът

...
Колкото по-бързо забравим лидерската среща вчера, толкова по-добре. Това коментира лидерът
Коментари Харесай

Борисов: Забравете лидерската среща

Колкото по-бързо забравим лидерската среща през вчерашния ден, толкоз по-добре. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Лидерската среща не създаде нищо – с изключение на още една нова разграничителна линия. Това е помпозната демонстрация за издигане на кандидат-кмет на София месеци преди изборите. Асен Василев пристигна, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка, разясни водачът на ГЕРБ.

Борисов посочи, че на лидерската среща не е разисквана нито тематика от управническата стратегия, нито бюджетът или военната помощ за Украйна. Не били наранени и наводненията и ограниченията, които да бъдат подхванати. По нито една от тези тематики не се приказва, подлага на критика той.

Категорично съдя държанието на „ Възраждане ”, обвързвано с експанзията във връзка с инакомислещите – както те ги назовават, провокациите и езика на омразата, акцентира Борисов.

В Министерския съвет най-овластеният човек в страната е министър председателят. Той управлява службите и полицията. Може да свърши всяка работа, а не да приканва, е мнението на водача на ГЕРБ.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР